Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 18:38 - И ДПС – Смолян предложи Делян Пеевски за евродепутат
Автор: novini24 Категория: Новини   
Прочетен: 471 Коментари: 0 Гласове:
0



 Депутатът от ДПС Делян Пеевски получи втора еврономинация. След като областната структура на ДПС в Кърджали го издигна като кандидат за евродепутат, такъв избор са направили и в Смолян, стана ясно от съобщение на пресцентъра във вторник, предаде Би Ти Ви.

Делян Пеевски не коментира номинациите. Депутатът не вдига телефона си, а и не присъства на заседанията на Народното събрание.

Досега от ДПС пряк отговор на въпроса дали Пеевски ще влезе на избираемо място в листата на движението не е имало. Зам.-председателят на партията Камен Костадиновобаче коментира в „Тази събота“, че Делян Пеевски е човек с добър авторитет в средите на ДПС и е познат в цяла България, затова не бива да се чудим, че е номиниран.

По думите му през последните месеци медийният магнат и неуспял шеф на ДАНС е пътувал из страната и е отговорил на въпросите, които местните структури са имали към него. „Виждат го, пипат го, малко по-едричък е“, картинно описа Костадинов срещата на партийния актив с реалния образ на народния избраник.

Още новини на http://novini24.weebly.com/

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novini24
Категория: Новини
Прочетен: 8580
Постинги: 7
Коментари: 1
Гласове: 4
Спечели и ти от своя блог!
Архив