Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 17:33 - Охранител блудства с първокласничка във Варна. Дадоха му 3 години затвор
Автор: novini24 Категория: Новини   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2014 17:33


3 години лишаване от свобода получи от Варненския районен съд  68-годишен охранител в училище. П. П. е привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от родителите на първокласничка във варненско училище, предаде Дарик.  Според повдигнатото срещу него обвинение, на 19 и 20 октомври 2011 г., в ползвано от охраната помещение на входа на учебната сграда, той блудствал със 7-годишно тогава момиче. Мъжът бръкнал под долнището на анцуга му, опипвал го и го целувал по бузата.

Деянието е извършено при продължавано престъпление в два последователни дни, когато  подсъдимият е бил „дублиращ охранител“ на титуляра в училището и поемал част от смените му през месеца. Според обвинителния акт, подсъдимият  предлагал на детето да оставя раницата си в стаята на охраната и да гледа от мониторите за видеонаблюдение коридорите на училището, докато изчаква идването на треньорка, която да го взема за курс по плуване. Тогава са били осъществени и блудствените действия.

Бащата на първокласничката разбрал за проблема на втория ден, когато дошъл да я прибере след занимания по плуване и установил, че момиченцето отказва да влезе в стаята на охраната и се притеснява да вземе раницата си. За инцидента са били уведомен класен ръководител, ръководството на училището и на охранителната фирма, а впоследствие била подадена и жалба в полицията. Делото бе разгледано при закрити врата. Подсъдимият не е признал вината си. Той е с чисто съдебно минало.

Още на http://novini24.weebly.com/


 

 


Тагове:   новини,   затвор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novini24
Категория: Новини
Прочетен: 8583
Постинги: 7
Коментари: 1
Гласове: 4
Спечели и ти от своя блог!
Архив